Меню

Архів новин
Піреус Банк прийняв участь у XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014»
10 Червня 2014

Піреус Банк прийняв участь у XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2014», що проходила 4-7 червня 2014 року та по праву набуває всесвітнього визнання вже багато років поспіль.

«АГРО-2014» – найбільша агропромислова виставка СНД і Східної Європи та найважливіший загальнодержавний захід в АПК України.

Відвідувачам виставка надала можливість отримати повну інформацію про ринок, ознайомитися з новими продуктами та технологіями, отримати торговельну інформацію, налагодити контакти, порівняти та об’єктивно оцінити ринкові пропозиції.

Учасники виставки мали можливість продемонструвати всі переваги своїх проектів, виробів та послуг, налагодити контакти з новими партнерами, закріпити імідж компанії, виявити рівень попиту на товари та послуги для досягнення максимального ефекту від участі у такому заході.

Представники Піреус Банку надавали професійні консультації та проводили індивідуальні презентації банківських продуктів та послуг.

Міжнародну виставку «АГРО-2014» відвідують найбільше серед аналогічних заходів число гостей, серед яких перші особи держави, керівництво АПК усіх регіонів України, топ-менеджери та спеціалісти підприємств АПК.