Піреус Банк взяв участь у Дев'ятій Щорічній Банківській Конференції
05 Червня 2014

Конференція була присвячена обміну досвідом у галузі управління ризиками роздрібного кредитування, ефективного запобігання шахрайству, погашення проблемних кредитів приватних осіб і впровадженню сучасних інформаційних технологій у цих областях.

Організатор заходу – компанія Екстра Консалтинг. Разом із Піреус Банком у конференції брали участь Глобальна Асоціація Професіоналів Ризик Менеджменту (GARP), SAP – один зі світових лідерів на ринку корпоративних додатків і Перше Всеукраїнське Бюро Кредитних Історій.

На конференції обговорювалися перспективи розвитку роздрібного кредитування, інструменти та технології управління ризиками у роздрібному кредитуванні, а також підходи до роботи з проблемними кредитами у зв'язку з анексією Криму і протистоянням на Сході та Півдні України.

Особливу увагу викликав семінар «Стрес тестування моделей і стратегій роздрібного кредитування в умовах кризи», який включав в себе ознайомлення з методами стрес-тестування параметрів кредитного портфеля і моделей оцінки згідно з НБУ, розробка сценаріїв макроекономічних стресів згідно з вимогами НБУ і Базельського комітету, а так само отримання практичних знань та навичок із просунутим підходом стрес-тестування.

По закінченні конференції також відбулося засідання Регіонального відділення GARP в Україні на тему «Сприйняття ризику України внутрішніми та міжнародними інвесторами: у чому різниця?»