Меню

Архів новин
Піреус Банк запровадив нові процентні ставки для продукту овердрафт «Беззаставний»
20 Травня 2014

З 14 травня 2014 року Піреус Банк запровадив нові процентні ставки для продукту овердрафт «Беззаставний» для представників малого та середнього бізнесу .
Фінансування поточних потреб підприємства можливе за фіксованою ставкою у розмірі 25% річних. Овердрафт надається до 40% від розміру чистих надходжень на поточні рахунки. Безперервне використання овердрафту досягає 90 календарних днів. Для даного типу кредитування банк здійснює спрощений фінансовий аналіз підприємства.
Як зазначив Павло Груша, керівник управління малого та середнього бізнесу, Піреус Банк постійно моніторить потреби клієнтів та власну ефективність. Малий та середній бізнес є пріоритетним напрямом у діяльності Банку. Тому фінансова установа знаходиться у безперервному процесі розробки та вдосконалення пропозицій, адже прагне надавати найкращі послуги своїм клієнтам. Він також підкреслив, що овердрафт «Беззаставний» дозволить підприємствам отримати ліміт до 500 тис. грн.
Для тих клієнтів, що потребують короткострокове фінансування обігових коштів, Піреус Банк пропонує овердрафт «Вигідні відсотки» з можливістю самостійно обирати тип відсоткової ставки та отримувати прискорене рішення щодо надання фінансування.
Ознайомитися з детальними умовами кредитування малого та середнього бізнесу можна на офіційному сайті банку: http://www.piraeusbank.ua/ua/sme_credits.html.