Меню

Архів новин
Піреус Банк підтримав проведення Всеукраїнській конференції студентів та аспірантів КНУ ім. Т.Шевченко
16 Травня 2014

Піреус Банк прийняв участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції студентів та аспірантів, що було організовано кафедрою банківської справи за участю економічного факультету Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Зокрема, за підтримки банку буде видано Наукові тези конференції у 2 томах, що буде надіслано учасникам конференції, а також в усі наукові бібліотеки та вищи навчальні заклади України для подальшого навчання наукових досліджень.

Також під час відкриття конференції з промовою до учасників звернулася директор з персоналу Піреус Банку О. Шевчук, яка висвітлила основні компетенції , знання та характеристики, якими повинен володіти успішний випускник, аби претендувати на працевлаштування у банківській установі , не маючи відповідного досвіду роботи.

«Ринок праці у банківській сфері стає якнайдалі більш конкурентним. І для молодих спеціалістів вже важливо не просто відповідати очікуванням роботодавця, а й перевищувати їх. У Піреус Банку ми з задоволенням співпрацюємо з Університетом та кафедрою банківської справи, не перший рік приймаючи студентів на оплачене стажування. Тих, хто краще за всіх показав себе підчас стажування, ми працевлаштовуємо», — зазначила вона. Вона також повідомила, що для переможців у конференції, роботи і виступи яких журі визнає кращими, Піреус Банк приготував заохочувальні призи, головним з який є електронна книга.

Як зазначила у своєму виступі Світлана Науменкова, д.е.н., професор, завідувач кафедри банківської справи Київського національного університету імені Тараса Шевченка: «Ще до початку конференція довела свій дійсно великий успіх , адже свої тези на публікацію та виступ надіслали близько 250 студентів та аспірантів, що особливо приємно, адже така конференція проходила на кафедрі вперше. Тим більше, що цей рік є дуже визначним і для кафедри, котрій цього року виповнюється 5 років, і для всього економічного факультету, котрий святкує у 2014 році 70-ти річний ювілей». «Ми пишаємось нашими досягненнями, якістю знань, що надаємо студентам та , безумовно, нашим випускниками», - зазначила завідувач кафедри.

Загалом, під час конференції близько 200 студентів, понад 50 з яких з інших ВУЗів країни, захищали свої роботи у п’яти секціях за наступними тематичними напрямами: «Розвиток теорії грошей та кредиту, актуальні питання теорії фінансового посередництва», «Грошово-кредитна політика: стратегічні завдання та механізми реалізації. Діяльність центральних банків, банківське регулювання та нагляд», «Діяльність банків на ринку цінних паперів, сучасні фінансові інструменти та технології інвестування. Розвиток ринку фінансових послуг, проблеми взаємодії банківського та страхового бізнесу»; «Банківський менеджмент та управління ризиками банківської діяльності. Математичні методи та моделювання у банківництві»; «Електронні банківські продукти та послуги, розвиток платіжних та облікових систем». У кожній секції було вибрано два переможці – за найкращу доповідь.

Найкращих учасників конференції, що посіли 1, 2 та 3 місця Піреус Банк нагородив електронними книжками та сувенірною продукцією Банку.

Раніше Банк повідомляв про підтримку та участь у щорічній студентській науковій конференції «Соціально-економічні перспективи України у ХХІ столітті» у КНЕУ ім.. В. Гетьмана.