Меню

Архів новин
Піреус Банк бере участь у виставці «Аква -Терм Київ 2014»
13 Травня 2014

13-16 травня 2014 року Піреус Банк бере участь у виставці «Аква -Терм Київ 2014», що проходить у Міжнародному виставковому центрі. Учасники та відвідувачі виставки можуть отримати професійні індивідуальні консультації представників Піреус Банку, дізнатися про переваги обслуговування саме у цій фінансовій установі, отримати інформацію про нові та найбільш цікаві продукти та послуги.

Мета виставки - надати можливість скористатися досвідом провідних виробників, познайомитися з представниками ринку теплопостачання, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, сантехніки, відновлюваної енергії, басейнів і SPA.

Щорічно у рамках виставки «Аква-Терм» проходять самі значущі професійні заходи, як для виробників, так і постачальників обладнання з 28 країн світу. У середньому більше 37 000 професіоналів відвідують «Міжнародну виставку опалення, вентиляції, кондиціонування, водопостачання, сантехніки і басейнів».

Цього року учасники виставки мають можливість продемонструвати всі переваги своїх проектів, виробів та послуг, налагодити контакти з новими партнерами, закріпити імідж компанії, визначити рівень попиту на товари та послуги задля досягнення максимального ефекту від участі у такому заході.

У 2014 році організатори виставки - компанія ДП «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Llc (Великобританія) провели ряд семінарів, симпозіумів і конференцій, присвячених інноваціям у сфері технологій для опалення, водопостачання та вентиляції.

Важливо відзначити, що виставка входить до ТОП-10 галузевих подій Європи, поряд із ISH (Франкфурт), Climatización (Мадрид), Chillventa (Нюрнбергг) та ін., а так само проходить за підтримки Віце-прем'єр-міністра України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.