Menu

News archive
Піреус Банк запустив депозитну акцію «Надзвичайна подорож»
23 April 2019

Акція триватиме до 30 червня 2019 р. включно.

Піреус Банк запустив депозитну акцію «Надзвичайна подорож», що проводиться серед приватних осіб, які розмістили вклад у гривні від 50 000 грн. строком від 3 місяців. Піреус Банк пропонує розміщення коштів на депозитах у гривні за процентною ставкою до 17% річних.

Спеціально до періоду відпусток у рамках депозитної акції, клієнти зможуть виграти дорожню валізу для своєї подорожі. Розіграш проходитиме кожні 2 тижні за допомогою сервісу random.org.

Однією із ключових переваг розміщення вкладу в Піреус Банку є надійність фінустанови. Так, Піреус Банк увійшов до ТОП-3 банків за рівнем надійності банківських депозитів за версією рейтингового агентства «Стандарт-Рейтинг» та посів 7 сходинку у рейтингу за версією журналу «Новое время», що був складений інвестиційною компанією DragonCapital. Банк також є учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

Детальну інформацію можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів в межах України, з мобільних - згідно з тарифами операторів) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.