Menu

News archive
Представники Піреус Банку взяли участь в аграрному науково-практичному семінарі, що пройшов у м. Біла Церква
07 February 2017

Представники Піреус Банку взяли участь в аграрному науково-практичному семінарі, що пройшов минулого тижня у м. Біла Церква, на тему використання та новим підходам у збереженні родючості ґрунту, ролі сівозміни та технологіям бджільництва у підвищенні продуктивності сільськогосподарських культур в контексті сталого розвитку аграрного сектору економіки.

У ході семінару учасники обсудили питання раціонального землекористування, проблеми бджільництва, агротехнології та розвиток аграрного бізнесу у цілому, а також питання доступу аграріїв до фінансових інструментів, а саме: кредити від Піреус Банку для аграріїв та вексельна програма для цілей купівлі СЗР та насіння.

Піреус Банк представляв Олег Рябченко, менеджер з розвитку аграрного бізнесу, який розповів про систему банківської підтримки сільгоспвиробників та представив продукти цільового призначення, що надає банк аграрному бізнесу: кредит на придбання техніки та устаткування; кредит на поповнення обігових коштів та вексельну програму фінансування від Піреус Банку.