Меню

Архів новин
Відтепер усі власники дебетних платіжних карток Піреус Банку зможуть знімати кошти в будь-якому банкоматі України безкоштовно
06 Травня 2016

Піреус Банк переглянув свою тарифну політику щодо операцій отримання готівки в банкоматах на території України. Починаючи вже з 1 червня 2016 року всі власники дебетних платіжних карток Піреус Банку зможуть отримувати готівку безкоштовно в будь-якому банкоматі України повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу.

Безкоштовними будуть перші п’ять транзакцій кожного місяця незалежно від суми транзакції. Починаючи з шостої транзакції, тариф комісійної винагороди за зняття готівки у банкоматах усіх інших українських банків складатиме 1,5% + 5 грн.

Також нагадуємо, що у мережі власних банкоматів Піреус Банку зняття коштів для фізичних осіб – держателів дебетних карток здійснюється безкоштовно без обмеження операцій.

Такий порядок тарифікації встановлено у зв’язку із припиненням проведення розрахунків у об’єднаній банкоматній мережі «Атмосфера» з 26 травня 2016 р.