Меню

Архів новин
Піреус Банк збільшив ставки по вкладу до запитання «Миттєвий»
02 Квітня 2015

Піреус Банк збільшив процентні ставки за безстроковим вкладом «Миттєвий», що дає можливість гарантовано отримувати щомісячний дохід за підвищеною процентною ставкою на кошти, які постійно знаходились на рахунку протягом календарного місяця, повідомляє прес-служба банку із посиланням на департамент роздрібного бізнесу банка.

За інформацією департаменту роздрібного бізнесу Піреус Банку, вклад «Миттєвий» можна відкрити в одній з трьох валют – гривні, доларах США або євро. Процентна ставка за вкладом у гривні становить 15% річних на суму постійного залишку, який знаходиться на рахунку протягом календарного місяця і 8% річних на решту суми. У доларах ставка складає відповідно 3,5% і 2,5% річних; для євро – 2,5 % і 1,5% річних. Вклад відкривається безкоштовно і не має мінімальної суми для відкриття. Крім того, сума і кількість подальших поповнень не обмежена.

Крім отримання щомісячного доходу держателі вкладу «Миттєвий» можуть вільно розпоряджатися своїми коштами шляхом перерахування коштів на поточні рахунки через систему інтернет-банкінгу winbank, а потім використовувати їх на свій розсуд – здійснювати безготівкові перекази і платежі, або знімати готівку у відділеннях банку та банкоматах.

Детальну інформацію за вкладом «Миттєвий» можна отримати у відділеннях Піреус Банку, за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України) або на офіційному сайті банку www.piraeusbank.ua.