Піреус Банк в Україні запропонував клієнтам картки миттєвого випуску VISA Classic Instant
08 Червня 2012

Картка VISA Classic Instant - це міжнародна платіжна картка, що надається клієнту одразу при зверненні до відділення банку. Оформити картку дуже легко: варто звернутись до найближчого відділення Піреус Банку в Україні з паспортом та ідентифікаційним кодом та отримати картку того ж дня. Картка неперсоніфікована, тобто не містить ім’я та прізвище власника, її можна оформити у гривні, євро або долларі на строк до 4 років. Вартість картки VISA Instant Issue становить лише 40 грн.

Незважаючи на спрощену процедуру видачі, VISA Classic Instant обладана чіпом, що гарантує безпечність її використання. Крім того, клієнт може підключити послугу SMS інформування та отримувати на свій мобільний інформацію про будь-які транзакції, здійснені за допомогою картки.

VISA Classic Instant дозволяє знімати готівку, запитувати баланс та змінювати ПІН-код у банкоматах, розраховуватись у торгівельних мережах та переказувати кошти з одного власного рахунку на інший. Єдине обмеження картки – нею не можна сплачувати за покупки у мережі Інтернет.

«Ми цінуємо час наших клієнтів. Для деяких з них важливо отримати картку одразу при зверненні до відділення, не чекаючи тижня на її виготовлення. Саме тому ми пропонуємо клієнтам картку VISA Instant issue. Картку можна прив’язати не тільки до поточного рахунку, але й до рахунку «Вільний доступ» з підвищеними відсотковими ставками на залишок коштів (до 9% річних у гривні), - розповів Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні. – Крім того, підключившись до системи онлайн-банкінгу Winbank, клієнт може самостійно керувати коштами на картці в будь-який час, всі перекази та платежі у межах України безкоштовні. А нещодавно ми випустили мобільну версію онлайн-банкінгу Winbank Mobile для платформ Android та iOS – управляти своїми фінансами стало ще зручніше та простіше».

Іліас Музакіс, заступник директора операційно-організаційного департаменту Піреус Банку в Україні: "Ми пропонуємо картку VISA Classic Instant для клієнтів, що цінують свій час та бажають отримати картку одразу при зверненні до відділення"

Дізнатись детальну інформацію щодо VISA Classic Instant можна за телефоном Контакт-центру банку 0 800 30 888 0 (цілодобово, безкоштовно зі стаціонарних телефонів у межах України), або завітавши до найближчого відділення Піреус Банку в Україні.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 47,5 млрд євро (станом на 31.03.2012). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, членом Міжнародної торгової палати в Україні, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 28.04.2012), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади.
Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 22.12.2011). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Катерина Калиновська