Піреус Банк в Україні підвищив відсоткові ставки за депозитами для бізнес-клієнтів
06 Жовтня 2011

З початку жовтня Піреус Банк підвищив відсоткові ставки за строковими депозитами для бізнес-клієнтів. Ставки за депозитними внесками юридичних осіб у національній валюті зросли в середньому на 1% річних, при цьому підвищення ставок стосується як короткострокових, так і довгострокових внесків. Таким чином, по вкладах у гривні бізнес-клієнти Піреус Банку відтепер можуть одержати до 13,5% річних, а за депозитами у доларах США та євро – до 6,5% річних.

«Конкурентні відсоткові ставки та надійність розміщення вкладів у банку, що є частиною міжнародної банківської групи з активами понад 57 млрд євро та регуляторним капіталом 3,5 млрд євро, дозволяють нам поступово збільшувати кількість клієнтів, – розповів член правлінння, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні Дмитро Мусієнко. – Сезоний ріст ділової активності наших бізнес-клієнтів та, як наслідок, потреба збільшити обсяг залучених коштів для кредитування бізнесу дозволяють нам запропонувати більш привабливі умови за депозитами для юридичних осіб».

Дмитро Мусієнко, член правлінння, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні: "Завдяки підвищенню відсоткових ставок за депозитами для юридичних осіб, на розміщенні тимчасово вільних коштів бізнес-клієнти можуть заробити до 13,5% річних"

Детальну консультацію щодо оновлених відсоткових ставок можна отримати у відділенніях банку або за телефоном Контакт-центру 0 800 30 888 0 чи у відповідному розділі сайту банку.

Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 69 млн євро і регуляторним капіталом 3 млрд 500 млн євро (станом на 30.06.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 04.10.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

13 вересня 2011 р. ДКЦПФР зареєструвала збільшення статутного капіталу Піреус Банку в Україні на 785 млн грн. до 1,628 млрд грн. Завдяки цьому банк має один з найвищих показників достатності капіталу серед банківських установ, що здійснюють діяльність в Україні.

Прес-служба Піреус Банку в Україні
Андрій Сахно