Меню

Архів новин
Директор Юрдепартаменту Піреус Банку Д. Голанова виступить спікером конференції «Україна Антиофшорна. Візія держави та бізнесу»
27 Квітня 2017
Директор Юридичного департаменту Пиреус Банку Діана Голанова виступить спікером у міжнародній практичній конференції «Україна Антиофшорна. Візія держави та бізнесу», що відбудеться 16 травня 2017 року за ініціативи ДП «Держзовнішінформ» та компанії CroweHorwathACUkraine (memberofCroweHorwathInternational).
У докладі відображено останні зміни валютного регулювання, тенденції подальшої лібералізації валютних операції та надаються поради щодо найбільш ефективного оформлення розрахунків з нерезидентами. Разом з тим, окрему увагу приділено фінансовому моніторингу операцій, що у багатьох країнах поряд з економічними санкціями заміщує валютний контроль. Переміщення акцентів з адміністративного регулювання до фінансового моніторингу, що базується на принципі «знай свого клієнта», застосування фіскального регулювання, забезпечать притік іноземних інвестицій, відновлення бізнес активності.
Як прокоментувала Д. Голанова, поступова лібералізація валютного законодавства є необхідністю та природним наслідком економічної стабілізації України. За її словами, «спрощення процедури операцій клієнтів банків з купівлі іноземної валюти, перерахування коштів за межі України на користь нерезидентів, можливість поступового виведення дивідендів, є довгоочікуваними кроками спрямовано на забезпечення вільного руху капіталу відповідно до Угоди про асоціацію з ЕС».
До участі в заході запрошені народні депутати України, експерти Міністерства фінансів України та Національного Банку,профільні фахівці ДФС України, представники міжнародних аудиторських та юридичних компаній.
Для висвітлення загальних питань міжнародного оподаткування, пошуку кращих юрисдикцій, відкриття закордонних офісів та залучення фінансування запрошені фахівці з Кіпру, Нідерландів та ОАЕ. Вони будуть раді обговорити актуальні питання з учасниками заходу в індивідуальному порядку. Детальніше про конференцію можна дізнатися за посиланням: http://events.dzi.gov.ua