Меню

Архів новин
Піреус Банк відновлює іпотечне кредитування
19 Cічня 2017

Піреус Банк відновлює кредитування нерухомості на вторинному ринку. Після безперервного уповільнення зростання процентних ставок протягом останнього року, отримання іпотечного кредиту тепер стало більш доступним для споживачів, які хочуть придбати своє власне житло.

Згідно з умовами іпотечного кредиту Піреус Банку, фізична особа може отримати кредит строком до 15 років на суму від 300 тис. грн. до 3 млн. грн., сума кредитних коштів може досягати до 50% від вартості житла, що купується. Кредитна процентна ставка становить 19,99% річних за перший рік обслуговування з подальшою плаваючою ставкою на основі індексу UIRD, що переглядається раз на півроку.

"Ми постійно моніторимо ринок і споживчий попит, а також аналізуємо макроекономічне середовище. Вважаємо, що відновивши наш іпотечний кредит, ми позитивно відповідаємо потребам наших клієнтів, розширюючи асортимент доступних продуктів. В даний час, наша іпотечна пропозиція діє в усіх відділеннях Піреус Банку міст Києва та Одеси. Ми плануємо зробити послугу доступною в усіх регіонах, де присутній Піреус Банк», - прокоментував Іліас Музакіс, член правління Піреус Банку.