Меню

Архів новин
Піреус Банк увійшов до ТОП-20 найнадійніших банків країни за оцінкою журналу «Новое время»
21 Листопада 2016

Піреус Банк увійшов до ТОП-20 найнадійніших банків країни за оцінкою журналу «Новое время» та інвестиційної компанії Dragon Capital, посівши 11-у сходинку з двадцяти.

Місце у рейтингу визначалося інвестиційною компанією Dragon Capital на основі суми балів, яку банк отримав, виходячи із наступних показників: достатність капіталу, ліквідність, довіра вкладників (динаміка депозитів населення та юридичних осіб), прибутковість банку, якісні показники (прозорість діяльності банку, збалансованість ризик-менеджменту, репутація). Найвищі оцінки отримали показники ліквідності, достатності капіталу та підтримки акціонерів Піреус Банку.

«Піреус Банк протягом осені в черговий раз входить до переліку провідних банків як у тематичних, так і в загально-банківських рейтингах поряд з іншими сильнішими банками України - у нас один із найвищих показників рівня адекватності капіталу і ліквідності, а також прибуток за підсумками 9 місяців цього року. Також Надійність нашого банку підтверджується не лише рейтингами, але й пройденими стрес-тестами НБУ. Всі ці показники надзвичайно важливі з огляду на непросту ситуацію на банківському ринку», - прокоментував голова правління Піреус Банку Сергій Наумов.