Меню

Архів новин
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск іменних акцій та збільшення розміру статутного капіталу Піреус Банку до 2,07 млрд. грн
26 Березня 2015

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала випуск іменних акцій Піреус Банку на 450 млн. грн., таким чином, зареєстрований статутний капітал банку зріс до 2,07 млрд грн. Про це повідомляє прес-служба Піреус Банку із посиланням на юридичний департамент банку.

За результатами засідання Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку було засвідчено випуск іменних акцій у кількості 45 млн. штук та внесено їх до Державного реєстру випусків цінних паперів із реєстраційним номером №83/1/2014.

За словами С. Наумова, голови правління, Піреус Банк налаштований на довгострокову роботу в Україні і не планує залишати український ринок. «Цього року банк збільшив статутний капітал на 450 млн. грн, що також свідчить про серйозні наміри Групи продовжувати працювати в Україні. Ніяких ілюзій, що 2015 рік, вочевидь, буде дуже важким як для бізнесу, так і для банківської системи. Тому Піреус Банк має намір максимально адаптувати свою стратегію до поточної ситуації, оптимізувати канали продажів, існуючі процеси і продукти. Також за необхідністю банк буде впроваджувати нові продукти у digital banking і вдосконалювати вже існуючі продукти для підвищення якості обслуговування клієнтів та зниження транзакційних й адміністративних витрат».

Нагадаємо, що раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла про реєстрацію нової редакції статуту АТ «Піреус Банк МКБ» , що було затверджено рішенням загальних зборів акціонерів АТ «Піреус Банк МКБ» (протокол №3/09 від 1 вересня 2014 року) та погоджено Національним банком України 10 лютого 2015 року. Відповідно до рішення загальних зборів акціонерів АТ «Піреус Банк МКБ» статутний капітал банку було збільшено на 450 млн. грн., таким чином після проведених змін статутний капітал Банку склав 2,07 млрд.гривень.

Ознайомитися із свідоцтвом про реєстрацію випуску акцій можна на корпоративному сайті банку у розділі «Ліцензії та сертифікати».