Меню

Архів новин
Національний банк України зареєстрував збільшення статутного капіталу Піреус Банку у розмірі 2,07 млрд гривень
26 лютого 2015

Реєстраційна служба Головного управління юстиції в м.Києві завершила державну реєстрацію нової редакції статуту АТ «Піреус Банк МКБ» 24 лютого 2015р., згідно з якої статутний капітал банку складає 2 млрд. грн. Про це повідомляє прес-служба Піреус Банку із посиланням на юридичний департамент банку.

Нову редакцію статуту АТ «Піреус Банк МКБ» було затверджено рішенням річних загальних зборів акціонерів АТ «Піреус Банк МКБ» (протокол №3/09 від 1 вересня 2014 року) та погоджено Національним банком України 10 лютого 2015 року. Відповідно до рішення загальних зборів акціонерів АТ «Піреус Банк МКБ» статутний капітал банку було збільшено на 450 млн. грн., таким чином після проведених змін статутний капітал Банку склав 2, 07 млрд.гривень.

«Цього року банк збільшив статутний капітал на 450 млн. грн, що також свідчить про серйозні наміри Групи продовжувати працювати в Україні. Враховуючи, що банківський ринок перебуває не в кращому стані через непросту економічну ситуацію у країні в цілому, Піреус Банк має намір максимально адаптувати свою стратегію до поточної ситуації, оптимізувати канали продажів, існуючі процеси і продукти», – заявив Голова Правління Піреус Банку С. Наумов.
Відповідно до законодавства України, відтепер застосовується нова редакція статуту акціонерного товариства «Піреус Банк МКБ» з урахуванням вищезазначених змін.

Ознайомитися із текстом оновленого статуту можна на корпоративному сайті банку у розділі «Статутні документи та внутрішні положення».

Нагадаємо, раніше прес-служба Піреус Банку повідомляла, що Група Піреус Банку не планує залишати український ринок.