Пенсійний фонд продовжив співробітництво з Піреус Банком
02 лютого 2015

Пенсійний фонд України продовжив своє співробітництво з Піреус Банком до 1 липня 2015 року, про це повідомила прес-служба банку.

Конкурсна комісія з відбору банків розглянула висновки Національного банку України щодо фінансового стану та виконання протягом останніх шести місяців економічних нормативів банками, уповноваженими обслуговувати поточні рахунки пенсіонерів та одержувачів допомоги, та вирішила продовжити до 1 липня 2015 року строк дії договорів із 19 уповноваженими банками.

Окрім фінансового стану конкурсна комісія проаналізувала банківську діяльність із виплати пенсій та грошової допомоги, а також дотримання чинного законодавства.

До переліку банків, в яких за згодою пенсіонерів та одержувачів допомоги можуть відкриватися рахунки для виплати пенсій та грошової допомоги, окрім Піреус Банку увійшли: ПАТ «Ідея Банк», ПАТ «Банк «Фінанси та Кредит», ПАТ «Прокредит банк», ПАТ «Банк Національний кредит», ПАТ «Діамантбанк» та ін.